Degree Distribution Ceremony

           

“A college degree is not a sign that one is a finished product but an indication a person is prepared for life.”

On behalf of the University of Mumbai, Vidyalankar Institute of Technology extends a cordial invitation and a warm welcome to its 2015 Batch to the Degree Distribution Ceremony scheduled to be held on Saturday, 23 January 2016.

 

Degree Distribution Ceremony Programme Schedule

Slot One (INFT, COMP)

Programme

Time

Time Span

Reporting and Registration

1.45 – 2.30 pm

45 min

Entry in the Auditorium

2.00 – 2.45 pm

45 min

Convocation procedure instructions/ Rehearsal

2.45 – 3.00 pm

15 min

Welcome and Saraswati Vandana

3.00 – 3.05 pm

05 min

Welcome Address by Dr. Sunil Patekar

3.05 – 3.10 pm

05 min

Inaugural Address by Dr. Sanjeewani Deshpande

3.10 – 3.15 pm

05 min

Chief Guest Address

3.15 – 3.25 pm

10 min

Distribution of Degree Certificates

3.25 – 4.40 pm

1.15 min

Vote of thanks and National Anthem

4.40 – 4.45 pm

05 min

 

Slot Two (ETRX, EXTC, BIOM and MMS)

Programme

Time

Time Span

Reporting and Registration

4.15 – 5.00 pm

45 min

Entry in the Auditorium

5.00 – 5.45 pm

45 min

Convocation procedure instructions/ Rehearsal

5.45 – 6.00 pm

15 min

Welcome and Saraswati Vandana

6.00 – 6.05 pm

05 min

Welcome Address by Dr. Sunil Patekar

6.05 – 6.10 pm

05 min

Inaugural Address by Dr. Sanjeewani Deshpande

6.10 – 6.15 pm

05 min

Chief Guest Address

6.15 – 6.25 pm

10 min

Distribution of Degree Certificates

6.25 – 7.40 pm

1.15 min

Vote of thanks and National Anthem

7.40 – 7.45 pm

05 min